joi, 1 octombrie 2015

Daruri la început de an şcolar

Luni, 28 septembrie 2015, cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, a avut loc la biserica ,,Adormirea Maicii Domnului" din Brad un eveniment care a prilejuit bucurie pentru 50 de copii din protopopiatul Brad.La iniţiativa Părintelui Episcop, Sectorul Social al Episcopiei Devei şi Hunedoarei a pregătit ghiozdane complet echipate pentru şcoală, care au fost dăruite în toată Episcopia copiilor care provin din familii cu greutăţi materiale.
În protopopiatul Brad au fost aleşi 10 copii de la Centrul Social ,,Sf. Fanurie" al Parohiei Brad I, 20 de copii de la Şc. Gim.,,M.Sântimbreanu" şi 20 de copii de la Şc. Gim.,,Horea,Cloşca şi Crişan" .La eveniment au participat Părintele Consilier Diniş Dumitru, Pr. Protopop Ioan Jorza, D-na Director Miheţ Ancuţa, cadre didactice , părinţi şi elevi ca beneficiari.
Acest moment se înscrie în cadrul numeroaselor activităţi social-filantropice pe are Episcopia noastră le desfăşoară, menite de a veni întâmpinarea semenilor noştri aflaţi în nevoi,împlinind astfel porunca iubirii creştine.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu